Qualsevol creuria que l’hivern no és bon moment per planejar-se una escapada de senderisme, però la nostra zona durant aquesta època predomina un clima temperat mediterrani, amb una mitjana d’entre 8 i 15 graus durant el dia ens assegura una temperatura agradable per gaudir de l’experiència.

Si sou dels que us agraden els reptes, la muntanya i el fred no us espanta, us donem 5 motius per fer la Ruta dels Refugis:

1. Durant els 90 km de la ruta gaudiu d’una agradable sensació de llibertat i tranquil·litat, ja que l’itinerari no passa per poblacions grans, ni per urbanitzacions ni aglomeracions.

2. La ruta va combinant senders i pistes, pujades i baixades d’una forma entretinguda que conviden a continuar l’excursió. Força trams assolellats i arrecerats ofereixen confort al llarg de tot l’itinerari.

3. Tot i que la mitjana d’alçada de la ruta és de 700m, les bones pujades us gratificaran amb les panoràmiques més espectaculars de la zona: Siurana (737m), Galliant (860m), La Mussara (1056m), l’Albiol (823m), Mont-ral (888m), Tossal de la Baltassana (1203m)… A l’hivern en dies clars l’horitzó es fa infinit!

4. La ruta combina molts trams i llocs d’interès que permeten conèixer passat i present d’unes terres de llarga tradició eremítica i històrica. Xalareu de bells racons naturals i mosaics agrícoles construïts pedra a pedra.

5. A cada final d’etapa hi trobareu un refugi preparat per escalfar-vos cos, ànima i l’estómac!

No espereu més i feu la vostra reserva!

 

Pin It on Pinterest