Arriba el bon temps i amb tot el que hem viscut els darrers mesos, les ganes de sortir a la muntanya són infinites. No hi ha millor manera per gaudir de la natura i la tranquil·litat que endinsar-se per camins i corriols, descobrir racons únics i meravellar-se amb panoràmiques espectaculars.

Si tot això ho combinem en una ruta de senderisme de quatre dies entre la Serra de Montsant i les Muntanyes de Prades, l’experiència és inoblidable.

 

I si encara dubtes, et donem 5 motius per fer la Ruta dels Refugis:

  1. Passa pels millors racons de les Serres de Prades, Montsant i Mussara. És una ruta fantàstica que fa gaudir de cada pas que es dóna. Paisatge, natura i emoció en una sola ruta.
  2. El 98% del seu recorregut es desenvolupa per senders i pistes no asfaltades. La immersió a la natura està assegurada: els cants dels ocells, els colors del paisatge, les olors de les plantes, l’aigua fresca dels rius, tolls i corriols…
  3. És un circuit circular de 90km, dividit en quatre etapes consecutives que permet gaudir de l’experiència al ritme que vulguis.
  4. Fa parada i fonda a quatre refugis, que permeten descansar i carregar piles per l’etapa següent.
  5. El forfait us ofereix informació i seguretat. Un bon breafing abans de sortir caminar, tracks actualitzats i un bon mapa, us permetran gaudir al màxim de l’experiència. I si us cal, us oferim l’assistència necessària en tot moment.

Pin It on Pinterest